Containerpark Stekene

Containerpark Stekene

Het containerpark Stekene is het recyclagepark voor de inwoners van Stekene, Kemzeke. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van kristalglas tot zakken cement, van veiligheidsglas tot planchetten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Stekene
Kleistraat 12
9190 Stekene
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Stekene

  • maandag gesloten
  • dinsdag 13:00 – 18:00 u
  • woensdag 13:00 – 18:00 u
  • donderdag 13:00 – 18:00 u
  • vrijdag 13:00 – 18:00 u
  • zaterdag 09:00 – 16:30 u
  • zondag gesloten

Telefoon: 03 776 72 50

Deze openingsuren gelden voor de recyclageparken van Nieuwkerken-Waas, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse en Waasmunster. Als inwoner uit één van deze gemeenten ben je welkom in alle zes de recyclageparken van MIWA.

Waarom naar het containerpark Stekene?

We willen de mensen van Stekene, Kemzeke graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Stekene. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld drankkartons, pvc golfplaten of batterijtjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Stekene up-to-date. Alvast bedankt!