Contact

Containerparkinfo.be is een informatieve website en is onafhankelijk van een eender welk containerpark of overkoepelende organisatie.


Nuttige Adressen

Dit zijn nuttige adressen en websites met betrekking tot recyclage, containerparken en afvalverwerking. De website containerparkinfo.be is een onafhankelijke website en heeft geen banden met deze organisaties. De contactgegevens van de webmaster vindt u onderaan deze pagina.

OVAM
Stationsstraat 110
2800 Mechelen
Ovam.be

Fost Plus
Olympiadenlaan 2
1140 Brussel
Fostplus.be


- 1


Het contactformulier hebben we helaas afgezet wegens een overdaad aan spamberichten. De webmaster van de website kan u bereiken via de contactgegevens onderaan de pagina. Dit is gericht aan de webmaster van de website en dient niet om de diverse diensten van de container- of recyclageparken te bereiken. Onderstaande gegevens dienen enkel voor technische opmerkingen, doorgeven van aanvullende informatie, wijzigingen aan de inhoud, en dergelijke meer, met betrekking tot de website zelf.

Uw email adres en verdere gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt om een eventueel antwoord te geven op uw vraag of opmerkingen. Uw gegevens worden binnen de 6 maanden gewist. Behalve om een eventueel antwoord te geven op uw vraag zullen wij u niet verder contacteren. U ontvangt van ons geen nieuwsbrief, uw persoonsgegevens worden niet verder verwerkt en worden niet doorgegeven aan derden. Onze Privacy Policy, Disclaimer en Cookies Policy  kan u nalezen op deze pagina.

- 2