Containerpark Nieuwkerken-Waas

Containerpark Nieuwkerken-Waas

Het containerpark Nieuwkerken-Waas is het recyclagepark voor de inwoners van Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Belsele, Sinaai. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van bakjes en schaaltjes uit aluminium tot spuitbussen, van rookdetectoren tot plastic schaaltjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Nieuwkerken-Waas
Opdrachthoudende Vereniging Voor Huisvuilverwerking Midden-Waasland
Anthonis De Jonghestraat 20a
9100 Nieuwkerken-Waas
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Nieuwkerken-Waas

  • maandag gesloten
  • dinsdag 13:00 – 18:00 u
  • woensdag 13:00 – 18:00 u
  • donderdag 13:00 – 18:00 u
  • vrijdag 13:00 – 18:00 u
  • zaterdag 09:00 – 16:30 u
  • zondag gesloten

Telefoon: 03 776 72 50

Deze openingsuren gelden voor de recyclageparken van Nieuwkerken-Waas, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse en Waasmunster. Als inwoner uit één van deze gemeenten ben je welkom in alle zes de recyclageparken van MIWA.

Waarom naar het containerpark Nieuwkerken-Waas?

We willen de mensen van Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Belsele, Sinaai graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Nieuwkerken-Waas. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld harde PVC-bouwtoepassingen, plastic zakjes of bitumen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Nieuwkerken-Waas up-to-date. Alvast bedankt!