Containerpark Sint-Niklaas

Containerpark Sint-Niklaas

Het containerpark Sint-Niklaas is het recyclagepark voor de inwoners van Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Belsele, Sinaai. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van vazen tot drankblikjes, van stronken tot bakstenen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Sint-Niklaas
Containerpark En Afvalbehandelingscentrum En Regionaal Overslagstation Aeea
Vlyminckshoek 12
9100 Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Sint-Niklaas

  • maandag gesloten
  • dinsdag 13:00 – 18:00 u
  • woensdag 13:00 – 18:00 u
  • donderdag 13:00 – 18:00 u
  • vrijdag 13:00 – 18:00 u
  • zaterdag 09:00 – 16:30 u
  • zondag gesloten

Telefoon: 03 776 72 50

Deze openingsuren gelden voor de recyclageparken van Nieuwkerken-Waas, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse en Waasmunster. Als inwoner uit één van deze gemeenten ben je welkom in alle zes de recyclageparken van MIWA.

Waarom naar het containerpark Sint-Niklaas?

We willen de mensen van Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Belsele, Sinaai graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Sint-Niklaas. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld brilglazen, kurken stoppen of kroonkurken terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Sint-Niklaas up-to-date. Alvast bedankt!