Containerpark Zulte

Containerpark Zulte

Het containerpark Zulte is het recyclagepark voor de inwoners van Zulte, Olsene, Machelen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van plastic zakjes tot kroonkurken, van verf en verfblikken tot gewapend glas. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Zulte
Containerpark
De Schachelaar 4
9870 Zulte
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Zulte

Dit recyclagepark is enkel open of afspraak

  • maandag 14:00 – 17:45
  • dinsdag 08:00 – 11:45 en 13:00 – 16:45 namiddag enkel voor zelfstandigen
  • woensdag 14:00 – 17:45
  • donderdag: gesloten
  • vrijdag 08:00 – 11:45 en 14:00 – 17:45
  • zaterdag 09:00 – 11:45 en 13:00 – 15:45
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Zulte?

We willen de mensen van Zulte, Olsene, Machelen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Zulte. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld metalen deksels, slaolie of afsluitingspaaltjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Zulte up-to-date. Alvast bedankt!