Containerpark Zele

Containerpark Zele

Het containerpark Zele is het recyclagepark voor de inwoners van Zele. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van metalen rekken tot schroefdoppen, van lijmen tot flexibels. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Zele
Gemeentelijk Containerpark Zele
Textielstraat 4
9240 Zele
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Zele

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00–12:00, 12:30–16:30
  • Woensdag: 09:00–12:00, 12:30–16:30
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 09:00–12:00, 12:30–16:30
  • Zaterdag: 09:00–15:30
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 052 44 92 81

Waarom naar het containerpark Zele?

We willen de mensen van Zele graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Zele. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kranten, plastic potjes en tubes of autoruiten en gelaagd glas terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Zele up-to-date. Alvast bedankt!