Containerpark Zoersel

Containerpark Zoersel

Het containerpark Zoersel is het recyclagepark voor de inwoners van Zoersel, Halle, Sint-Antonius. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van verpakkingsfolies tot pvc golfplaten, van batterijtjes tot inkt. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Zoersel
Igean – Milieu En Veiligheid
De Maey 1
2980 Zoersel
Antwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Woensdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Zoersel?

We willen de mensen van Zoersel, Halle, Sint-Antonius graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Zoersel. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld struiken, siliconen of emmers terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Zoersel up-to-date. Alvast bedankt!