Containerpark Boutersem

Containerpark Boutersem

Het containerpark Boutersem is het recyclagepark voor de inwoners van Boutersem, Kerkom, Neervelp, Roosbeek, Vertrijk, Willebringen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van planchetten tot lege flacons, van compostvaten tot kledingstukken. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Boutersem
Ecowerf – Containerparken Boutersem
Kerkomsesteenweg 65
3370 Boutersem
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Woensdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Boutersem?

We willen de mensen van Boutersem, Kerkom, Neervelp, Roosbeek, Vertrijk, Willebringen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Boutersem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kristalglas, tegels of soepele verpakkingsfolie terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Boutersem up-to-date. Alvast bedankt!