Containerpark Brecht

Containerpark Brecht

Het containerpark Brecht is het recyclagepark voor de inwoners van Brecht, Sint-Job-in-’t-Goor, Sint-Lenaarts. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van gemengd hout tot granulaten, van fondueolie tot grondbedekkingsfolie. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Brecht
Igean – Milieu En Veiligheid
Ringlaan 12
2960 Brecht
Antwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Brecht?

We willen de mensen van Brecht, Sint-Job-in-’t-Goor, Sint-Lenaarts graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Brecht. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld visverpakking, brandblussers of plastic bakjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Brecht up-to-date. Alvast bedankt!