Containerpark Beersel

Containerpark Beersel

Het containerpark Beersel is het recyclagepark voor de inwoners van Beersel, Lot, Alsemberg, Dworp, Huizingen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van metselwerk tot aardewerkpannen, van bladeren tot spiegels. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Beersel
Recyclagepark Beersel
Kerkhofstraat 85
1651 Beersel
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark Beersel

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–19:00
  • Woensdag: 11:00–17:00
  • Donderdag: 13:00–19:00
  • Vrijdag: 11:00–17:00
  • Zaterdag: 10:00–17:00
  • Zondag: Gesloten
  • Telefoon: 02 359 16 55

Waarom naar het containerpark Beersel?

We willen de mensen van Beersel, Lot, Alsemberg, Dworp en Huizingen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten.

Als bewoners van Beersel en omgeving hebben we de plicht om bij te dragen aan het beschermen van onze omgeving. Dit doen we door het sorteren van ons afval en het op de juiste manier naar het containerpark in Beersel te brengen. Daar beschikken we over verschillende zones voor verschillende soorten afval, zodat het op de juiste manier verwerkt wordt.

Het sorteren van afval kan ook economische voordelen opleveren, zoals het besparen van grondstoffen en het creëren van banen en bedrijven. Zelfs wanneer recyclage niet mogelijk is, wordt het afval op een manier verwerkt die beter is voor het milieu. Laten we samenwerken om Beersel een groene, duurzame gemeente te maken en de toekomstige generaties een beter milieu te geven. Dit is een kleine inspanning met een groot potentieel impact.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Beersel up-to-date. Alvast bedankt!