Containerpark Boom

Containerpark Boom

Het containerpark Boom is het recyclagepark voor de inwoners van Boom. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van plastic doppen van bokalen tot gras, van ongewapende betondallen tot PVC elektriciteitsbuizen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Boom
Igean – Milieu En Veiligheid
Dijleweg 3
2850 Boom
Antwerpen

Openingsuren containerpark Boom

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Kan je ook naar andere containerparken?

Je kan als inwoner van Boom terecht in alle recyclageparken in de regio die deel uitmaken van de Igean groep. Dit zijn de containerparken van Aartselaar, Boechout, Boom, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Ranst (na afspraak), Rumst (na afspraak) en Wommelgem (op afspraak op dinsdag, vrijdag en zaterdag).

Waarom naar het containerpark Boom?

We willen de mensen van Boom graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Boom. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld cellenbeton, schroefdoppen van plastic of triplex en multiplex terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Boom up-to-date. Alvast bedankt!