Containerpark Bonheiden

Containerpark Bonheiden

Het containerpark Bonheiden is het recyclagepark voor de inwoners van Bonheiden, Rijmenam. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van audiocassettes tot lavabo’s, van roosters tot keramiek. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Bonheiden
Containerpark Bonheiden
Gestelhoflei 18
2820 Bonheiden
Antwerpen

Openingsuren containerpark Bonheiden

  • maandag: 12u30 tot 18u00
  • dinsdag: 09u00 tot 18u00
  • woensdag: 09u00 tot 18u00
  • donderdag: gesloten
  • vrijdag:09u00 tot 18u00
  • zaterdag: 09u00 tot 15u00
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Bonheiden?

We willen de mensen van Bonheiden, Rijmenam graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Bonheiden. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld bakjes en schaaltjes uit aluminium, takken of medicijnen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Bonheiden up-to-date. Alvast bedankt!