Containerpark Beveren-Leie

Containerpark Beveren-Leie

Het containerpark Beveren-Leie is het recyclagepark voor de inwoners van Beveren-Leie. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van stukken boom tot bladeren, van spiegels tot motorbanden. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Beveren-Leie
Gemeentebestuur Waregem
Leenakkerstraat 73
8791 Beveren-Leie
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Beveren-Leie

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 14:00–18:00
  • woensdag: 14:00–18:00
  • donderdag: 14:00–18:00
  • vrijdag: 14:00–18:00
  • zaterdag: 08:00–16:00
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Beveren-Leie?

We hopen dat jij net zo bezorgd bent over het milieu als wij. Daarom willen we jou uitnodigen om actiever betrokken te raken bij het recyclen van jouw afval. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook bijdragen aan een beter en gezonder leefklimaat voor ons allemaal.

Voordat je jouw afval naar het containerpark brengt, is het belangrijk om het zo goed mogelijk te sorteren. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het afval op de juiste manier verwerkt wordt en het proces van het recyclen wordt vergemakkelijkt. Probeer niet zomaar jouw afval in een container te werpen die is aangeduid als “brandbaar”. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de specifieke zones voor verschillende soorten afval, zoals geverfde of vuile isomo, wit glas of kasseien.

Door selectief afval in te zamelen, helpen we het milieu te beschermen en verbeteren. Het afval kan op een van de volgende manieren verwerkt worden: gerecycled, gecomposteerd of hergebruikt. Als dit niet mogelijk is, zal het in ieder geval op een milieuvriendelijke manier verwerkt worden.

We hopen dat door onze inspanningen en aanbevelingen, jij je meer bewust wordt van het belang van recyclen en dat je zult bijdragen aan een duurzame en gezonde toekomst voor ons allemaal. Laten we samenwerken aan een beter milieu en een betere toekomst voor onze gemeenschap.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Beveren-Leie up-to-date. Alvast bedankt!