Containerpark Berendrecht-Zandvliet-Lillo BEZALI

Containerpark Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Het containerpark Berendrecht-Zandvliet-Lillo was het recyclagepark voor de inwoners van Antwerpen. Je kon er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van driewielers tot pvc deurprofielen, van autoruiten tot tuinmeubelen.  Dit containerpark is gesloten sinds september 2021. De bewoners van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo kunnen terecht op het IGEAN-recyclagepark van Stabroek. Natuurlijk blijven de bewoners ook welkom op de acht Antwerpse recyclageparken, bijvoorbeeld op Luchtbal.

Adres

Containerpark Berendrecht-Zandvliet-Lillo BEZALI
Antwerpen – Recyclagepark Bezali
Derdeweg 3
2000 Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpen

Dit containerpark is gesloten vanaf september 2021. De bewoners van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo kunnen terecht op het IGEAN-recyclagepark van Stabroek. Natuurlijk blijven de bewoners ook welkom op de acht Antwerpse recyclageparken, bijvoorbeeld op Luchtbal

Waarom naar het containerpark BEZALI Berendrecht-Zandvliet-Lillo?

We willen de mensen van Antwerpen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Berendrecht-Zandvliet-Lillo. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld gekleurd loodglas, natuursteen of dakgoten terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Berendrecht-Zandvliet-Lillo up-to-date. Alvast bedankt!