Containerpark Berchem

Containerpark Berchem

Het containerpark Berchem is het recyclagepark voor de inwoners van Berchem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van krimpfolie tot ijzerdraad, van planchetten tot lege plastic zakken. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Berchem
Recyclagepark Berchem
Arbeidersstraat 2A
2600 Berchem
Antwerpen

Openingsuren containerpark Berchem

  • Maandag: 09:00–17:00
  • Dinsdag: 09:00–17:00
  • Woensdag: 09:00–17:00
  • Donderdag: 09:00–17:00
  • Vrijdag: 09:00–17:00
  • Zaterdag: 08:00–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 03 221 13 33

Waarom naar het containerpark Berchem?

Het is geweldig om te zien dat jij en vele andere inwoners van de gemeente zich bewust zijn van het belang van milieubescherming en recyclage. Berchem staat voorop in het aanmoedigen en faciliteren van duurzaamheid en verantwoord omgaan met onze omgeving.

Wist jij dat het containerpark en recyclagepark van Berchem een uitstekende manier is om jouw bijdrage aan deze inspanningen te leveren? Hier kun jij jouw afval op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier verwerken, wat bijdraagt aan de bescherming van onze aarde en het behoud van onze omgeving in Berchem.

Het is belangrijk om te weten dat door het scheiden van afval en het afgeven van dit afval op de juiste manier, jij een actieve rol speelt in de inspanningen om onze planeet schoner en gezonder te maken. Bovendien maakt dit ook dat het recyclagepark in Berchem efficiënter kan werken, waardoor we nog meer waardevolle grondstoffen kunnen hergebruiken en besparen op de productie van nieuwe materialen.

Dus, neem de tijd om jouw afval goed te scheiden en breng het naar het containerpark of recyclagepark van Berchem. Laten we samen werken aan een duurzamere toekomst voor onze gemeente en de wereld om ons heen. Bedankt voor jouw bijdrage aan deze inspanningen en voor het leven in een schonere en gezondere omgeving in Berchem.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Berchem up-to-date. Alvast bedankt!