Containerpark Bekkevoort

Containerpark Bekkevoort

Het containerpark Bekkevoort is het recyclagepark voor de inwoners van Bekkevoort, Assent en Molenbeek-Wersbeek. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van resten van gipskartonplaten tot fietsbanden, van voorwerpen van zuivere kurk tot lege flacons. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Bekkevoort
Ecowerf – Containerpark Bekkevoort
Nieuwstraat 16A
3460 Bekkevoort
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Donderdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Bekkevoort?

We willen de mensen van Bekkevoort, Assent en Molenbeek-Wersbeek graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Bekkevoort. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld compostvaten, kledingstukken of kristalglas terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Bekkevoort up-to-date. Alvast bedankt!