Containerpark Vichte

Containerpark Vichte

Het containerpark Vichte is het recyclagepark voor de inwoners van Anzegem, Gijzelbrechtegem, Ingooigem, Vichte, Kaster, Tiegem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van tijdschriften tot resten van gipskartonplaten, van ijzerdraad tot planchetten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Vichte
Gemeentebestuur Van Anzegem (containerpark)
Otegemstraat
8570 Vichte
West-Vlaanderen

Er is ook een containerpark in Anzegem

Openingsuren containerpark Vichte

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 10u-11u45 en 14u-17u45
  • woensdag: 14u-18u15
  • donderdag: 14u-17u45
  • vrijdag: 10u-11u45 en 14u-17u45
  • zaterdag: 9u-11u45 en 12u30-14u45

Waarom naar het containerpark Vichte?

We willen de mensen van Anzegem, Gijzelbrechtegem, Ingooigem, Vichte, Kaster, Tiegem graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Vichte. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld lege plastic zakken, keramiek of chemicaliën terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Vichte up-to-date. Alvast bedankt!