Containerpark Oostende Opex

Containerpark Oostende Opex

Het containerpark Oostende Opex is het recyclagepark voor de inwoners van Oostende, Stene, Zandvoorde. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van ijzerdraad tot voorwerpen van zuivere kurk, van lege flacons tot compostvaten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Oostende Opex
Nieuwewerfkaai 13
8400 Oostende Opex
West-Vlaanderen

Het groot containerpark bevindt zich in Oostende Zandvoorde aan de verbrandingsoven.

Openingsuren containerpark Vuurtorenwijk (Opex)

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 10:00–17:45
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: 10:00–16:45
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 0499 77 50 24

Waarom naar het containerpark Oostende Opex?

We willen de mensen van Oostende, Stene, Zandvoorde graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Oostende Opex. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kledingstukken, kristalglas of tegels terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Oostende Opex up-to-date. Alvast bedankt!