Containerpark Oostende Zandvoorde

Containerpark Oostende Zandvoorde

Het containerpark Oostende Zandvoorde is het recyclagepark voor de inwoners van Oostende, Stene, Zandvoorde. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van fietsbanden tot handtassen, van kristal tot toiletpotten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Oostende Zandvoorde
Containerpark Zandvoorde
Hooggeleedstraat
8400 Oostende Zandvoorde
Telefoon 059 55 27 46
Telefoon: 0490 56 28 80

Er is nog een klein containerpark op de Vuurtorenwijk (Opex).

Openingsuren containerpark Zandvoorde Oostende

  • Maandag: 10:00–20:00
  • Dinsdag: 10:00–20:00
  • Woensdag: 10:00–20:00
  • Donderdag: 10:00–20:00
  • Vrijdag: 10:00–20:00
  • Zaterdag: 10:00–20:00
  • Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Oostende Zandvoorde?

We willen de mensen van Oostende, Stene, Zandvoorde graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Oostende Zandvoorde. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld vodden, onderleggers in kurk of zakken cement terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Oostende Zandvoorde up-to-date. Alvast bedankt!