Containerpark Linkeroever

Containerpark Linkeroever

Het containerpark Linkeroever is het recyclagepark voor de inwoners van Antwerpen Linkeroever. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van afsluitingspaaltjes tot metselwerk, van stukken boom tot handtassen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Linkeroever
Recyclagepark Linkeroever
Blancefloerlaan 179
2050 Linkeroever
Antwerpen

Openingsuren containerpark Linkeroever

  • Maandag: 09:00–17:00
  • Dinsdag: 09:00–17:00
  • Woensdag: 12:00–20:00
  • Donderdag: 09:00–17:00
  • Vrijdag: 09:00–17:00
  • Zaterdag: 08:00–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 03 252 77 32

Waarom naar het containerpark Linkeroever?

We willen de mensen van Antwerpen Linkeroever graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Linkeroever. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kristal, toiletpotten of vodden terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Linkeroever up-to-date. Alvast bedankt!