Containerpark Kortrijk Heule

Containerpark Kortrijk Heule

Het containerpark Kortrijk Heule is het recyclagepark voor de inwoners van Kortrijk, Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van isomo tot gewapend glas, van metalen deksels tot slaolie. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Kortrijk Heule
Kortrijk
Lage Dreef
8501 Kortrijk Heule
West-Vlaanderen

Er is ook een containerpark in Kortrijk-Rollegem

Openingsurencontainerpark Kortrijk Heule

  • zondag: gesloten
  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 14:00–19:00
  • woensdag: 09:00–19:00
  • donderdag: 14:00–19:00
  • vrijdag: 09:00–19:00
  • zaterdag: 08:00–16:00

Waarom naar het containerpark Kortrijk Heule?

We willen de mensen van Kortrijk, Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Kortrijk Heule. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld afsluitingspaaltjes, plastic bloempotjes of fietsbanden terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Kortrijk Heule up-to-date. Alvast bedankt!