Containerpark Kortenberg

Containerpark Kortenberg

Het containerpark Kortenberg is het recyclagepark voor de inwoners van Kortenberg, Erps-Kwerps, Everberg, Meerbeek. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van landbouwfolie tot inkt, van struiken tot siliconen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Kortenberg
Ecowerf – Intergemeentelijk Milieubedrijf Oost-Brabant
Noodbosweg 100
3070 Kortenberg
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Woensdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Donderdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Vrijdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Kortenberg?

We willen de mensen van Kortenberg, Erps-Kwerps, Everberg, Meerbeek graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Kortenberg. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld emmers, frituurolie of aardbeifolie terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Kortenberg up-to-date. Alvast bedankt!