Containerpark Kortemark

Containerpark Kortemark

Het containerpark Kortemark is het recyclagepark voor de inwoners van Kortemark, Handzame, Werken, Zarren. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van ongewapend beton tot flexibels, van kranten tot plastic potjes en tubes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Kortemark
Containerpark Kortemark
Den Triangel 11
8610 Kortemark
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Kortemark

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–18:00
  • Woensdag: 13:00–18:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 13:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–17:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 051 31 89 13

Waarom naar het containerpark Kortemark?

We willen de mensen van Kortemark, Handzame, Werken, Zarren graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Kortemark. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld autoruiten en gelaagd glas, plantentrays of overschotten van kurk op rol terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Kortemark up-to-date. Alvast bedankt!