Containerpark Koksijde

Containerpark Koksijde

Het containerpark Koksijde is het recyclagepark voor de inwoners van Koksijde, Oostduinkerke, Wulpen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van kaarsresten tot isomo, van boeken tot grind. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Koksijde
Gemeentebestuur Koksijde
Veurnestraat 11
8670 Koksijde
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Koksijde

  • maandag: Gesloten
  • dinsdag: Open op reservatie
  • woensdag: 9:00-11:45, 13:00-16:45
  • donderdag: Open op reservatie
  • vrijdag: Open op reservatie
  • zaterdag: 9:00-11:45, 13:00-16:45
  • zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Koksijde?

We willen de mensen van Koksijde, Oostduinkerke, Wulpen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Koksijde. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld videobanden, gloeilampen of resten van gipskartonplaten terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Koksijde up-to-date. Alvast bedankt!