Containerpark Kasterlee

Containerpark Kasterlee

Het containerpark Kasterlee is het recyclagepark voor de inwoners van Kasterlee, Lichtaart, Tielen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van pvc golfplaten tot bewaardozen, van motorolie tot plaaster. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Kasterlee
Kasterlee
Hoge Rielen 28
2460 Kasterlee
Antwerpen

Openingsuren containerpark Kasterlee

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00–11:45, 12:30–16:45
  • Woensdag: 09:00–11:45, 12:30–16:45
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 09:00–11:45, 12:30–17:45
  • Zaterdag: 08:00–11:45
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 014 85 34 74

Waarom naar het containerpark Kasterlee?

We willen de mensen van Kasterlee, Lichtaart, Tielen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Kasterlee. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld steenslag, driewielers of verpakkingspapier terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Kasterlee up-to-date. Alvast bedankt!