Containerpark Kapellen

Containerpark Kapellen

Het containerpark Kapellen is het recyclagepark voor de inwoners van Kapellen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van boomwortels tot ongewapend beton, van lege plastic flessen tot conservenblikken. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Kapellen
Containerpark Kapellen
Kapelsestraat 235
2950 Kapellen
Antwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Kapellen?

Jij speelt vast een belangrijke rol in het verbeteren van onze leefomgeving. Daarom willen we je aanmoedigen om actief bij te dragen aan de recycling inspanningen in Kapellen. Voordat je afval naar het containerpark brengt, is het aan te raden om zoveel mogelijk sorteren. Hierdoor kan jouw afval efficiënter worden verwerkt.

Als je het afval naar het containerpark in Kapellen brengt, let er dan op dat er specifieke zones zijn voor verschillende soorten afval. Het selectief inzamelen van jouw afval is niet alleen beter voor het milieu, maar het maakt ook de verwerking eenvoudiger. Het afval kan namelijk gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt worden, en als dat niet mogelijk is, dan wordt het op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

We hopen dat we je met deze informatie hebben kunnen inspireren om jouw bijdrage aan de recyclage-inspanningen in Kapellen te verhogen. Bedenk dat elke kleine stap bijdraagt aan een beter milieu, dus laten we samen het verschil maken!

Bedankt voor jouw hulp in het behoud van de prachtige gemeente Kapellen.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Kapellen up-to-date. Alvast bedankt!