Containerpark Kampenhout

Containerpark Kampenhout

Het containerpark Kampenhout is het recyclagepark voor de inwoners van Kampenhout, Berg, Buken, Nederokkerzeel. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van vernis tot lijmen, van flexibels tot kranten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Kampenhout
Recyclagepark En Gemeenteloods
Neerstraat 20
1910 Kampenhout
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark Kampenhout

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 09:45 tot 13:00 uur
van 13:30 tot 17:00 uur
Woensdag: van 13:15 tot 18:45 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: van 09:45 tot 13:00 uur
van 13:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:45 tot 13:00 uur
van 13:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten
  • Voor een bezoek aan het recyclagepark moet je reserveren, behalve op woensdag.

Waarom naar het containerpark Kampenhout?

We willen de mensen van Kampenhout, Berg, Buken en Nederokkerzeel graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten.

Laten we samen een verschil maken voor onze planeet. Jij kunt daar een rol in spelen door actiever te zijn in het recyclen van jouw afval. Het is belangrijk om bij te dragen aan een gezonder en beter leefklimaat voor ons allemaal.

Voordat jij jouw afval naar het containerpark in Kampenhout brengt, is het belangrijk om het goed te sorteren. Dit maakt het recyclingproces makkelijker en zorgt ervoor dat het afval op de juiste manier wordt verwerkt. Vermijd het gooien van afval in containers die aangeduid zijn als “brandbaar”. In plaats daarvan, kun je gebruik maken van de specifieke zones voor verschillende soorten afval, zoals gekleurd of vuil isolatiemateriaal, wit glas of keien.

Door selectief afval in te zamelen, kun jij bijdragen aan een milieubewuste samenleving en verbeteren we het milieu. Afval kan op één van de volgende manieren verwerkt worden: gerecycled, gecomposteerd of opnieuw gebruikt. Als dit niet mogelijk is, zorgen we er in ieder geval voor dat het op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt.

We hopen dat door onze inspanningen en aanbevelingen, jij je meer bewust wordt van het belang van recyclen en dat jij bijdraagt aan een duurzame en gezonde toekomst voor ons allemaal. Laten we samenwerken aan een beter milieu en een betere toekomst voor de mensen in Kampenhout en de rest van Vlaanderen!

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Kampenhout up-to-date. Alvast bedankt!