Containerpark Houthulst

Containerpark Houthulst

Het containerpark Houthulst is het recyclagepark voor de inwoners van Houthulst, Klerken en Merkem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van verpakkingsfolies tot pvc golfplaten, van batterijtjes tot inkt. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Houthulst
Kerkhof Containerpark
Paardedreef 2 – 4
8650 Houthulst
West-Vlaanderen
Tel 051/70.56.24

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 13:00 tot 18:00 uur
Woensdag: van 13:00 tot 18:00 uur
Donderdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 10:00 tot 12:00 uur

van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: van 09:00 tot 15:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Houthulst?

We willen de mensen van Houthulst, Klerken en Merkem graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Houthulst. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld struiken, siliconen of emmers terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Houthulst up-to-date. Alvast bedankt!