Containerpark Hooglede

Containerpark Hooglede

Het containerpark Hooglede is het recyclagepark voor de inwoners van Hooglede, Gits. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van metalen rekken tot schroefdoppen, van lijmen tot flexibels. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Hooglede
Hooglede
Grijspeerdstraat ZN
8830 Hooglede
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Hooglede

  • Maandag: 13:00–18:00 uur
  • Dinsdag: 13:00–18:00 uur
  • Woensdag: 09:00–12:00 uur & 13:00–18:00 uur
  • Donderdag: 13:00–18:00 uur
  • Vrijdag: 13:00–18:00 uur
  • Zaterdag: 08:30–12:30 uur & 13:00–16:00 uur
  • Zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Hooglede?

We willen de mensen van Hooglede, Gits graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Hooglede. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kranten, plastic potjes en tubes of autoruiten en gelaagd glas terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Hooglede up-to-date. Alvast bedankt!