Containerpark Hofstade

Containerpark Hofstade

Het containerpark Hofstade is het recyclagepark voor de inwoners van Hofstade. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van spoorbiels tot plastic zakjes, van bitumen tot isomo. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Hofstade
Ilva – Containerpark Aalst 2
Spuimeersenweg 1
9308 Hofstade
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 8:30 tot 14:30 uur
Woensdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Donderdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Hofstade?

Als burgers van Hofstade moeten we ons actief inzetten voor het behoud van een gezonde en duurzame omgeving. Een van de manieren waarop we dit kunnen doen, is door ons afval correct te sorteren en af te voeren naar het containerpark in Hofstade. Hier worden verschillende soorten afval gescheiden en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Door ons afval te sorteren, bevorderen we niet alleen het milieu, maar ook de economie. Er kunnen nieuwe banen en bedrijven ontstaan door de besparing van grondstoffen. Ook als recyclage niet altijd mogelijk is, wordt het afval op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Laten we ons steentje bijdragen aan een betere toekomst voor onze kinderen en komende generaties, in Hofstade en de rest van Vlaanderen en België!

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Hofstade up-to-date. Alvast bedankt!