Containerpark Hoegaarden

Containerpark Hoegaarden

Het containerpark Hoegaarden is het recyclagepark voor de inwoners van Hoegaarden, Meldert, Outgaarden. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van snoeihout tot speelgoed, van plasticvlootjes tot karton. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Hoegaarden
Ecowerf – Containerpark Hoegaarden
Stationsstraat 34
3320 Hoegaarden
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark Hoegaarden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: Gesloten
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: 09:00–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 0800 97 097

Waarom naar het containerpark Hoegaarden?

We willen de mensen van Hoegaarden, Meldert, Outgaarden graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Hoegaarden. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld lege CD-doosjes, röntgenfoto’s of koffiekannen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Hoegaarden up-to-date. Alvast bedankt!