Containerpark Herselt

Containerpark Herselt

Het containerpark Herselt is het recyclagepark voor de inwoners van Herselt, Ramsel. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van heesters tot injectienaalden, van schroefdoppen tot lijmen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Herselt
Iok Afvalbeheer
Dieperdel 2A
2230 Herselt
Antwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 08:30 tot 12:00 uur
van 12:30 tot 16:10 uur
Woensdag: van 08:30 tot 12:00 uur
van 12:30 tot 16:10 uur
Donderdag: van 15:00 tot 19:00 uur
Vrijdag: van 08:30 tot 12:00 uur
van 12:30 tot 16:10 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 15:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Herselt?

We willen de mensen van Herselt, Ramsel graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Herselt. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld flexibels, kranten of plastic potjes en tubes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Herselt up-to-date. Alvast bedankt!