Containerpark Herne

Containerpark Herne

Het containerpark Herne is het recyclagepark voor de inwoners van Herne, Herfelingen, Sint-Pieters-Kapelle. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van metalen dozen tot spoorbiels, van vlak glas tot kaarsresten. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Herne
Intercommunale Haviland
Scheibeekstraat Z/N
1540 Herne
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark Herne

  • Maandag: 16:30–18:30
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 14:00–19:00
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 14:00–18:00
  • Zaterdag: 10:00–12:30, 13:00–18:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 02 395 62 29

Waarom naar het containerpark Herne?

We willen de mensen van Herne, Herfelingen, Sint-Pieters-Kapelle graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Herne. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld frituurvet, betonklinkers of dubbel glas terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Herne up-to-date. Alvast bedankt!