Containerpark Herent

Containerpark Herent

Het containerpark Herent is het recyclagepark voor de inwoners van Herent, Veltem-Beisem, Winksele. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van bakstenen tot snoeihout, van zakken gips tot schoeisel. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Herent
Recyclagepark Herent
Spoorwegstraat 6
3020 Herent
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Woensdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Donderdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Vrijdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Herent?

We willen de mensen van Herent, Veltem-Beisem, Winksele graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Herent. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld bestrijdingsmiddelen, rolluiken of milieuboxen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Herent up-to-date. Alvast bedankt!