Containerpark Heers

Containerpark Heers

Het containerpark Heers is het recyclagepark voor de inwoners van Heers, Batsheers, Gutschoven, Heks, Horpmaal, Klein-Gelmen, Mechelen-Bovelingen, Mettekoven, Opheers, Rukkelingen-Loon, Vechmaal, Veulen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van veiligheidsglas tot spiegels, van fruit- of vleesschaaltjes tot boomwortels. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Heers
Technische Dienst – Containerpark Heers
Opheersstraat 96 – 98
3870 Heers
Limburg

Openingsuren containerpark Heers

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 12:30–16:00
  • Woensdag: 08:30–12:00, 13:00–16:00
  • Donderdag: 12:30–16:00
  • Vrijdag: 08:30–12:00, 13:00–16:00
  • Zaterdag: 08:30–16:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 011 58 97 99

Waarom naar het containerpark Heers?

We willen de mensen van Heers, Batsheers, Gutschoven, Heks, Horpmaal, Klein-Gelmen, Mechelen-Bovelingen, Mettekoven, Opheers, Rukkelingen-Loon, Vechmaal, Veulen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Heers. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld bewaardozen, motorolie of plaaster terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Heers up-to-date. Alvast bedankt!