Containerpark Hasselt Kuringen

Containerpark Hasselt

Het containerpark Hasselt is het recyclagepark voor de inwoners van Hasselt, Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie, Stevoort. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van broekriemen tot metalen dozen, van injectienaalden tot schroefdoppen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Hasselt Kuringen
Hasselt
Crutzenstraat 1
3500 Hasselt
Limburg

Openingsuren containerpark Hasselt Kuringen

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:00–16:30
  • Woensdag: 09:00–16:30
  • Donderdag: 09:00–16:30
  • Vrijdag: 09:00–16:30
  • Zaterdag: 09:00–16:30
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 011 23 99 60

Waarom naar het containerpark Hasselt?

We willen de mensen van Hasselt, Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie, Stevoort graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Hasselt. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld lijmen, flexibels of kranten terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Hasselt up-to-date. Alvast bedankt!