Containerpark Halle

Containerpark Halle

Het containerpark Halle is het recyclagepark voor de inwoners van Halle, Buizingen, Lembeek. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van brandblussers tot roofing, van kurkisolatie tot speelgoed. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Halle
Recyclagepark
Lariellestraat (Robert) 6
1500 Halle
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark Halle

  • Maandag: 14:00–18:00
  • Dinsdag: 14:00–18:00
  • Woensdag: 14:00–19:00
  • Donderdag: 14:00–19:00
  • Vrijdag: 14:00–19:00
  • Zaterdag: 10:00–17:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 02 334 17 40

Waarom naar het containerpark Halle?

We willen de mensen van Halle, Buizingen, Lembeek graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Halle. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld plasticvlootjes, karton of lege CD-doosjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Halle up-to-date. Alvast bedankt!