Containerpark Glabbeek-Zuurbemde

Containerpark Glabbeek-Zuurbemde

Het containerpark Glabbeek-Zuurbemde is het recyclagepark voor de inwoners van Glabbeek-Zuurbemde. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van spuitbussen tot stronken, van bakstenen tot brilglazen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Glabbeek-Zuurbemde
Ecowerf – Containerpark Glabbeek
Steenbergestraat 44
3380 Glabbeek-Zuurbemde
Vlaams Brabant

Openingsuren containerpark

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Vrijdag: van 12:30 tot 19:30 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Als inwoner van Begijnendijk, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Keerbergen, Kortenberg, Landen, Linter, Lubbeek, Tienen, Tielt-Winge, Tremelo, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem en Zoutleeuw heb je toegang tot 13 recyclageparken van EcoWerf die uitgerust zijn met weegbruggen. Op termijn streeft EcoWerf ernaar dat alle inwoners in haar werkingsgebied op elk EcoWerf-recyclagepark terechtkunnen. Met dit ‘Masterplan Recyclageparken’ wil EcoWerf een recyclageparkbezoek gebruiksvriendelijker en efficiënter maken, en tegen een transparante kostprijs!

Waarom naar het containerpark Glabbeek-Zuurbemde?

We willen de mensen van Glabbeek-Zuurbemde graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Glabbeek-Zuurbemde. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kurken stoppen, kroonkurken of verf en verfblikken terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Glabbeek-Zuurbemde up-to-date. Alvast bedankt!