Containerpark Gistel

Containerpark Gistel

Het containerpark Gistel is het recyclagepark voor de inwoners van Gistel, Moere, Snaaskerke, Zevekote. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van drankblikjes tot brandblussers, van plastic bakjes tot snoeihout. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Gistel
Containerpark
Rochesterlaan 20
8470 Gistel
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Gistel

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 9 tot 12 uur en 13 tot 17 uur
  • woensdag: 13 tot 17 uur
  • donderdag: 13 tot 17 uur
  • vrijdag: 9 tot 12 uur en 13 tot 17 uur
  • zaterdag: 8 tot 16 uur
  • zondag: gesloten

Waarom naar het containerpark Gistel?

We willen de mensen van Gistel, Moere, Snaaskerke, Zevekote graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Gistel. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld zakken gips, schoeisel of bestrijdingsmiddelen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Gistel up-to-date. Alvast bedankt!