Containerpark Genk Waterschei

Containerpark Genk Waterschei

Het containerpark Genk Waterschei is het recyclagepark voor de inwoners van Genk. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van autobatterijen tot pvc vensterbanken, van broekriemen tot heesters. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Genk Waterschei

UPDATE: Er zijn momenteel 2 containerparken in Genk

Waarom naar het containerpark Genk Waterschei?

We willen de mensen van Genk graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Genk Waterschei. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld metalen rekken, vernis of ongewapend beton terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Genk Waterschei up-to-date. Alvast bedankt!