Containerpark Geel

Containerpark Geel

Het containerpark Geel is het recyclagepark voor de inwoners van Geel. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van bakjes en schaaltjes uit aluminium tot spuitbussen, van rookdetectoren tot plastic schaaltjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Geel
Containerpark Geel
Drijhoek Z/N
2440 Geel
Antwerpen

Openingsuren containerpark Geel

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 08:30–12:00, 13:00–16:10
  • Woensdag: 08:30–12:00, 13:00–16:10
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 08:30–12:00, 13:00–16:10
  • Zaterdag: 09:00–15:00
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 014 58 45 06

Waarom naar het containerpark Geel?

We willen de mensen van Geel graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Geel. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld harde PVC-bouwtoepassingen, plastic zakjes of bitumen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Geel up-to-date. Alvast bedankt!