Containerpark Evergem

Containerpark Evergem

Het containerpark Evergem is het recyclagepark voor de inwoners van Evergem, Ertvelde, Sleidinge, Kluizen. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van grondbedekkingsfolie tot O.S.B.-platen, van raamprofielen tot roofing. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Evergem
Evergem – Gemeentelijk Containerpark
Jacques Paryslaan 32
9940 Evergem
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Evergem

  • Maandag: 13:00–16:45
  • Dinsdag: 13:00–16:45
  • Woensdag: 13:00–16:45
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 11:00–16:45
  • Zaterdag: 10:00–15:45
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 09 253 62 14

Waarom naar het containerpark Evergem?

We willen de mensen van Evergem, Ertvelde, Sleidinge, Kluizen graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Evergem. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld kurkisolatie, speelgoed of plasticvlootjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Evergem up-to-date. Alvast bedankt!