Containerpark Edegem

Containerpark Edegem

Het containerpark Edegem is het recyclagepark voor de inwoners van Edegem. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van wit hol glas tot serviesborden, van pvc vensterbanken tot broekriemen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Edegem
Edegem
Kattenbroek 6
2650 Edegem
Antwerpen

Openingsuren containerpark

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: van 09:00 tot 12:00 uur
van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Kan je ook naar andere containerparken?

Je kan als inwoner van Edegem terecht in alle recyclageparken in de regio die deel uitmaken van de Igean groep. Dit zijn de containerparken van Aartselaar, Boechout, Boom, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Ranst (na afspraak), Rumst (na afspraak) en Wommelgem (op afspraak op dinsdag, vrijdag en zaterdag).

Waarom naar het containerpark Edegem?

Wij willen u graag aansporen om nog actiever te zijn met het recycleren van uw afval. Het is belangrijk voor het milieu en de toekomst van onze planeet. Voordat u uw afval naar het recyclagepark brengt, raden wij u aan om het goed te sorteren. Er zijn specifieke containers beschikbaar voor verschillende soorten afval.

Door selectief afval in te zamelen, kunnen we ervoor zorgen dat het op de juiste manier verwerkt wordt. Het kan worden gerecycled, gecomposteerd of hergebruikt, waardoor het een tweede leven krijgt. Als recycling niet mogelijk is, dan wordt het in elk geval milieuvriendelijk verwerkt.

We hopen dat u met ons mee wilt werken aan een schoner en beter milieu voor Edegem en de toekomst. Laten we samenwerken aan een groene gemeente!

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Edegem up-to-date. Alvast bedankt!