Containerpark Dessel

Containerpark Dessel

Het containerpark Dessel is het recyclagepark voor de inwoners van Dessel en Retie. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van toiletpotten tot wit hol glas, van autobatterijen tot isolatiemateriaal. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Dessel
Containerpark
Zandbergen 116
2480 Dessel
Antwerpen

Openingsuren containerpark Dessel

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 8u30 – 12u en 12u30 – 16u10
  • woensdag: 8u30 – 12u en 12u30 – 16u10
  • donderdag: 12u30 – 16u10
  • vrijdag: 8u30 – 12u en 12u30 – 16u10
  • zaterdag: 9u – 15u
  • zondag : gesloten

Waarom naar het containerpark Dessel?

We willen de mensen van Dessel en Retie graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Dessel. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld fietsen, spiegels of fruit- of vleesschaaltjes terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Dessel up-to-date. Alvast bedankt!