Containerpark Dendermonde Appels

Containerpark Dendermonde Appels

Het C Appels is één van de recyclageparken voor de inwoners van Dendermonde, Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis. Er is ook containerpark in Dendermonde Sint Gillis. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van vlak wit glas tot PVC elektriciteitsbuizen, van cellenbeton tot schroefdoppen van plastic. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Info containerpark Appels Dendermonde

Wat is het adres van het containerpark van Appels?

 • Containerpark Dendermonde Appels
 • Bevrijdingslaan 201
 • 9200 Dendermonde Appels
 • Oost-Vlaanderen

Wanneer is het containerpark van Appels Dendermonde open?

 • Maandag: gesloten
 • Dinsdag: 08:30–12:00 uur & 12:30–16:30 uur
 • Woensdag: 08:30–12:00 uur & 12:30–16:30 uur
 • Donderdag: 08:30–12:00 uur & 12:30–16:30 uur
 • Vrijdag: 08:30–12:00 uur & 12:30–16:30 uur
 • Zaterdag: 09:00–14:45 uur
 • Zondag: gesloten

Kan je in Dendermonde ook in een ander containerpark gaan?

Er is ook containerpark in Dendermonde Sint Gillis.


Waarom naar het containerpark Dendermonde Appels?

We willen de mensen van Dendermonde, Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde en Sint-Gillis graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten.

Jij speelt een belangrijke rol in het zorgen voor een schone en gezonde omgeving in de gemeente Dendermonde. Door jouw bewuste keuze om afval correct te sorteren en naar het containerpark  Dendermonde te brengen, draag jij bij aan het behoud van het milieu.

Wist jij dat door het scheiden van afval, materialen opnieuw kunnen worden gebruikt en de uitstoot van schadelijke stoffen wordt verminderd? Hierdoor dragen jij en het containerpark en recyclagepark van Dendermonde Appels actief bij aan een gezonde toekomst voor onze planeet.

Bovendien, door jouw bewuste aanpak, kunnen we ervoor zorgen dat de gemeente Dendermonde altijd netjes en opgeruimd blijft. Dit betekent ook dat jij een stukje trots kunt dragen op jouw bijdrage aan het verbeteren van je gemeente.

Dus, zorg er mee voor dat de inwoners de gemeente Dendermonde op de kaart zetten als een plaats met bewoners die zich bewust zijn van hun impact op de omgeving en die er alles aan doen om deze schoon en gezond te houden. Bedankt voor jouw medewerking!

Berichten over het recyclagepark van Appels op andere websites

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Dendermonde Appels up-to-date. Alvast bedankt!