Containerpark Denderleeuw

Containerpark Denderleeuw

Het containerpark Denderleeuw is het recyclagepark voor de inwoners van Denderleeuw, deelgemeenten Iddergem en Welle. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van roosters tot dakgoten, van vazen tot spuitbussen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Info Containerpark Denderleeuw

Wat is het adres van het containerpark in Denderleeuw?

  • Ilva - Containerpark Denderleeuw
  • Thontlaan 42
  • 9470 Denderleeuw
  • Oost-Vlaanderen

Wanneer is het containerpark in Denderleeuw open?

Maandag: van 13:00 tot 19:00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: van 8:30 tot 14:30 uur
Donderdag: van 13:00 tot 19:00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: van 09:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Denderleeuw?

We willen de mensen van Denderleeuw, Iddergem, Welle graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Denderleeuw. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld rookdetectoren, plastic schaaltjes of harde PVC-bouwtoepassingen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Berichten over het recyclagepark van Denderleeuw op andere websites

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Denderleeuw up-to-date. Alvast bedankt!