Containerpark Deinze

Containerpark Deinze

Het containerpark Deinze is het recyclagepark voor de inwoners van Deinze, Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Hansbeke, Landegem, Meigem, Merendree, Nevele, Petegem-aan-de-Leie, Poesele, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Vosselare, Wontergem, Zeveren. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van natuursteen tot verpakkingschips, van licht gewapend beton tot drankblikjes. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Deinze
Recyclagepark Deinze
Europalaan 36 – 38
9800 Deinze
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Deinze

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09:30–12:00, 13:00–17:00
  • Woensdag: 13:00–18:30
  • Donderdag: 13:00–18:30
  • Vrijdag: 09:30–12:00, 13:00–17:00
  • Zaterdag: 08:30–12:00, 13:00–18:00
  • Zondag: Gesloten

Waarom naar het containerpark Deinze?

We willen de mensen van Deinze, Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Hansbeke, Landegem, Meigem, Merendree, Nevele, Petegem-aan-de-Leie, Poesele, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Vosselare, Wontergem, Zeveren graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Deinze. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld stronken, bakstenen of brilglazen terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Deinze up-to-date. Alvast bedankt!