Containerpark Damme

Containerpark Damme

Het containerpark Damme is het recyclagepark voor de inwoners van Damme, Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van kristal tot motorbanden, van wit hol glas tot autobatterijen. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Damme
Kringlooppark
Kalkersstraat 4
8340 Damme
West-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Damme

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–16:30
  • Woensdag: 13:00–16:30
  • Donderdag: Gesloten
  • Vrijdag: 13:00–16:30
  • Zaterdag: 09:00–12:00, 13:00–16:30
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 050 55 67 79

Waarom naar het containerpark Damme?

We willen de mensen van Damme, Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Damme. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld isolatiemateriaal, fietsen of spiegels terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Damme up-to-date. Alvast bedankt!