Containerpark Buggenhout

Containerpark Buggenhout

Het containerpark Buggenhout is het recyclagepark voor de inwoners van Buggenhout, Opdorp. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van spiegels tot vlak wit glas, van kasseien tot serviesborden. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Buggenhout
Verenigde Kompostbedrijven
Bovendonkstraat 37
9255 Buggenhout
Oost-Vlaanderen

Openingsuren containerpark Buggenhout

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 13:00–18:30
  • Woensdag: 13:00–18:30
  • Donderdag: 13:00–18:30
  • Vrijdag: 13:00–18:30
  • Zaterdag: 09:00–14:40
  • Zondag: Gesloten

Telefoon: 052 22 48 98

Waarom naar het containerpark Buggenhout?

We willen de mensen van Buggenhout, Opdorp graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Buggenhout. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld pvc vensterbanken, broekriemen of heesters terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Buggenhout up-to-date. Alvast bedankt!