Containerpark Borgerhout

Containerpark Borgerhout

Het containerpark Borgerhout is het recyclagepark voor de inwoners van Borgerhout. Je kan er terecht met allerlei afgedankte spullen. Van emmers tot verpakkingspapier, van kartonimitiatiepanelen tot natuurleien. Onderschat de waarde van een recyclagepark niet. Recycleren is zeer belangrijk. Werp je afval dus zeker in de juiste container. Dat zorgt immers voor een goede sortering. De bedrijven die het afval verwerken werken daardoor efficiënter. Als je beter sorteert belandt er daarom minder materiaal bij het brandbaar afval. Als inwoner van je stad of gemeente draag je daarmee bij tot een beter milieu.

Adres

Containerpark Borgerhout
Containerpark Borgerhout
Noordersingel 3
2140 Borgerhout
Antwerpen

Openingsuren containerpark Borgerhout

  • Maandag 09:00 – 17:00 uur
  • Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
  • Woensdag 09:00 – 17:00 uur – geen afspraak nodig
  • Donderdag 09:00 – 17:00 uur
  • Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
  • Zon- en feestdagen gesloten

Waarom naar het containerpark Borgerhout?

We willen de mensen van Borgerhout graag aanzetten om nog meer in te zetten op recyclage van hun afgedankte producten. Sorteer vooraf zoveel mogelijk je afval. Breng het naar het containerpark in Borgerhout. Werp het dan niet zomaar in de container met het opschrift brandbaar. Er zijn specifieke zones waar je met bijvoorbeeld lavabo’s, roosters of keramiek terecht kan. Selectief afval inzamelen is beter voor het milieu. Het kan dan worden gerecycleerd, gecomposteerd of hergebruikt. Is dit niet mogelijk dan wordt het in ieder geval milieuvriendelijk verwerkt.

Een foutje gezien in onze gegevens? Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Zo houden we de gegevens van het recyclagepark in Borgerhout up-to-date. Alvast bedankt!